om

Ledige stillinger

Har du lyst å bli vår kollega i Colonialen 2017? Finner du ikke stillingen du har lyst på her, så send gjerne en åpen søknad og CV til oss til post@colonialen2017.no, eller kom innom en av våre butikker.

Ledige stillinger
Ekstrahjelp (primært på lørdager og i ferier) i vår butikk i Sandefjord. 

Ønsker du å jobbe lørdager og i skolens ferier? Vi trenger flere ansatte som kan hjelpe oss på lørdager og i ferier. Er du god på salg og interessert i mat og gode matopplevelser? Da er du kanskje vår nye kollega. 

Send en søknad og en cv til post@colonialen2017.no eller kom innom en av våre butikker. 

Som butikkmedarbeider hos Colonialen 2017 er du en sentral og viktig bidragsyter som ansikt utad i vår unike kundeopplevelse. Du har et brennende engasjement for salg, produkter, matopplevelser og kundeservice. Videre vil du ha ansvar for varepåfylling, kassearbeid og generelt orden og renhold slik at butikken fremstår i henhold til merkevarens identitet. Videre passer du godt sammen med oss om du er positiv, læringsvillig og teamorientert.

Hilsen Hugo René og Hege Cecilie

 

Siden 2017

Om oss //

I 2017 åpnet Hugo René og Hege Cecilie dørene til Olivenlunden 1830, i Rådhusgata Sandefjord. Siden den gang har vi flyttet til Storgata 1 i Sandefjord og byttet navn til Colonialen 2017. 5.mars 2022 åpnet vi vår andre butikk – Storgaten 39 i Tønsberg. Sommeren 2022 flyttet vi vår butikk i Sandefjord til Storgata 16. 

Vi har en passion for mat og deler gjerne kunnskapen med andre. Vi vil at folk skal oppleve suksess på kjøkkenet.

Hugo René som er daglig leder, har 30 års erfaring som kokk og er sertifisert smaksdommer i kokkekunst.

Han har jobbet ved flere hoteller, restauranter og matprodusenter i Norge og har lang erfaring og kompetanse innen kokkefaget og har et uvurderlig nettverk av produsenter/leverandører.

Vi har produkter fra utvalgte produsenter i Italia, Spania, Frankrike, Danmark, Sverige og ikke minst Norge. Flere av produktene våre er fremstilt og produsert økologisk og vi ønsker å være en tilbyder av de beste produktene med de utsøkte smakene.

Produsentene og alle produkter er svært nøye utvalgt av oss og vi står inne for den helt unike matopplevelsen.

Vår visjon

– Vi vil være ditt alternativ om du ønsker unike smaker
– Vi ønsker å vise veien til produkter av høy kvalitet!
– Vi ønsker å gi gode matopplevelser
– Vi ønsker å gi informasjon som gjør at alle lykkes på kjøkkenet

Produsentene

Produsentene og alle produkter er svært nøye utvalgt av oss og vi står inne for den helt unike matopplevelsen.Vi har produkter fra utvalgte produsenter i Italia, Spania, Frankrike, Danmark, Sverige og ikke minst Norge. Flere av produktene våre er fremstilt og produsert økologisk og vi ønsker å være en tilbyder av de beste produktene med de utsøkte smakene.

dette vil vi du skal få oppleve

Stikk innom oss, og vips får du følelsen av å oppleve tidligere tiders kolonial, kvalitetsvarer, spennende olivenoljer, balsamico, oster, spekemat, frukt og grønnsaker og mye annet digg.
Vi ønsker å tilby det meste av de ulike sesongers og årstiders beste råvarer!

Vi garanterer

At alle våre produkter har en ærlig bakgrunn og kommer fra produsenter som produserer mat på en bærekraftig måte.
Vi garanterer at du får produkter av rene råvarer uten skjulte ingredienser.

ingredienser

Vi er genuint opptatt av at du får all informasjon om hva produktene våre inneholder. I dagens samfunn får vi oss alt for mye prosessert mat, uten å vite tilsetningsstoffer. Våre produkter er av rene råvarer som vi er stolte av å levere.

Oppskrifter

Vi i Colonialen 2017 ønsker å gi våre kunder oppskrifter på gode retter som kan lages med våre produkter.
Drøm deg bort i vårt store oppskriftsarkiv.

Les mer her

Hugo René Barthés Nordahl

DAGLIG LEDER / PRODUKTANSVARLIG

Hugo René som er daglig leder, har 30 års erfaring som kokk og er sertifisert smaksdommer i kokkekunst. Han har jobbet ved flere hoteller, restauranter og matprodusenter i Norge og har lang erfaring og kompetanse innen kokkefaget og har et uvurderlig nettverk av produsenter/leverandører.

Hege Cecilie Møller

PARTNER / ADMINISTRASJON OG ØKONOMI

Hege Cecilie har alltid vært brennende engasjert i mat og ekte råvarer. Som medeier i Colonialen 2017 Sandefjord jobber Hege Cecilie med administrative oppgaver og økonomi. Ved siden av eier i Colonialen 2017 driver Hege Cecilie en privat barnehage i Sandefjord.

– i butikk eller på nett-

Vi gleder oss til
å se deg!

besøk oss

Storgata 16, 3210 Sandefjord
Storgaten 39, 3126 Tønsberg

send oss en mail