bli med oss på

Olivenoljekurs

 

Vil du vite mer om olivenolje, bakgrunn, historie og smake de beste olivenoljene du kan tenke deg?  Oversikt over kursdatoer finner du lenger ned på denne siden.

Vi i Colonialen 2017 er en spesialforretning for olivenoljer og balsamico og vi har i tillegg et stort utvalg av andre delikatesseprodukter.

Med vår erfaring og bakgrunn er vi sikre på at dere vil være enige med oss om at denne kurskvelden vil være en spennende reise som garantert vil gi deg nye synspunkter på bruk av olivenolje og balsamico.

Vi har åpne kurs for de som ønsker å komme alene på kurs eller sammen med en venn eller familie. Vi arrangerer kurs/eventer for grupper (8-10 deltagere). Det kan være vennegjenger, kollegaer eller i jobbsammenheng. Ta kontakt så setter vi sammen en kurs-/eventkveld for din gruppe. 

Prisen på kurset er kr 400,- pr person. Det vil da bli servert småretter og suppe.  

Tema på et olivenoljekurs er:

  • Hva er olivenolje og hvordan produseres den?
  • Hvordan oppbevare olivenolje?
  • Hvordan velge riktig olivenolje?
  • Hvorfor er olivenolje sunt og kan man bruke olivenolje til steking?
  • Hvordan bruke olivenolje i hverdagen?

 

Bestill kurs

Vi har jevnlige kurs gjennom hele året. Ta kontakt for å få oversendt kurskalender for planlegge hvilke kurs du ønsker å delta på. 

Lenger ned på siden finner du oversikt over kursdatoene.

tilbakemelding på olivenoljekurs firmaevent

«Leasing avdelingen i Ikano Bank møtte spente opp til matkurs hos Colonialen 2017. Litt rustne etter å ikke hatt sosial kontakt gjennom Koronaåret, ble vi møtt med stor hjertevarme av Hugo og Hege. Deilige oliven, ferskt brød og annet godt ble servert som starter, mens Hugo gav oss en grundig innføring i oliven. Blindtest av kvalitets olivenolje gav oss alle en stor aha opplevelse av dens forskjellige egenskaper og smaker. Flere deilige småretter ble servert og vi fikk smaken av Italia og Spania på sitt beste. Råvarer av beste kvalitet. Avslutningsvis etter kaffe og en nydelig dessert, ble det tid til litt shopping. Olivenolje og et deilig speltbrød havnet i min pose. Takk for en flott opplevelse. vi kommer gjerne igjen.» 
Jan Amundsen

 

kurs i butikken

Antall personer på kurset vil være fra 7-10 personer. Meld deg på til kurs her!

Er dere en vennegjeng på 8-10 personer så kan dere ta kontakt med oss og bestille et eget kurs. Vi blir da enig om hvilken dag som passer, mandager-torsdager.

Pris pr person er kr 400,-.
Bindende påmelding. Kurset betales når man bestiller kurset.

Kurs 2022:

Det er ikke satt noen datoer på kurs i 2022 enda. Ønsker dere å bestille et eget kurs, så ta kontakt med oss. 

 

 

 

Oppskrifter

Vi i Colonialen 2017 ønsker å gi våre kunder oppskrifter på gode retter som kan lages med våre produkter.
Drøm deg bort i vårt store oppskriftsarkiv.

Les mer her

i butikk eller på nett-

Vi gleder oss til
å se deg!

besøk oss

Storgata 16, 3210 Sandefjord
Storgaten 16, 3126 Tønsberg

send oss en mail