Om

Colonialen 2017

Etter et besøk i Mathallen Vulkan i Oslo sommeren 2017, passerte vi en energisk franskmann på et gatehjørne. Det skulle bli starten på en helt ny butikk i Sandefjord.

I 2017 åpnet vi dørene til Olivenlunden 1830, i Rådhusgata i Sandefjord. Siden den gang har vi flyttet butikken i Sandefjord to ganger Storgata 1 og Storgata 16, byttet navn til Colonialen 2017 og åpnet en butikk i Tønsberg sentrum. 

Året 2022 skulle bli slutten på vår butikkdrøm. Etter 2 år med pandemi og året 2022 som det skjedde mye i samfunnet, så klarte vi ikke å holde butikkene våre åpne. Vi la ned vår nyeste butikk i Tønsberg oktober 2022 og i Sandefjord i desember 2022. 

Vi ønsker å fortsette vår lidenskap for gode råvarer og matlaging. Vi ønsker å beholde vår nettbutikk og fortsette med våre kurs og eventer. Vi har også hentepunkt i Sandefjord. 

Nettbutikken og vårt produktutvalg vil oppdateres i løpet av året 2023. Pr januar 2022 så har vi litt varer igjen fra våre butikke som vi ønsker å selge ut til reduserte priser. 

Vi ønsker å ha fokus på gode olivenoljer, balsamicoeddiker og andre gode råvarer. 

Vi ønsker å fortsette med våre kurs/eventer og ønsker å tilbyr flere typer matkurs. Kursene lager vi i samarbeid med dere. Vi kan arrangerer kurs hjemme hos oss eller komme ut til deg/dere. Kurs for private sammenkomster eller i bedriftssammenheng. Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi matkurset sammen.  

Siden 2017

Om oss //

I 2017 åpnet Hugo René og Hege Cecilie dørene til Olivenlunden 1830,
i Storgata 8 i Sandefjord. Siden den gang har vi flyttet butikken i Sandefjord til Storgata 1, byttet navn til Colonialen 2017 og åpnet butikk i Tønsberg. Våren 2022 flyttet vi butikken vår i Sandefjord igjen og nytt lokale var i Storgata 16. Men etter 2 år med pandemi og året 2022 med økte kostnader så valgte vi å legge ned våre to butikker. 

Vi har en passion for mat og deler gjerne kunnskapen med andre. Vi vil at folk skal oppleve suksess på kjøkkenet.

Hugo René har 30 års erfaring som kokk og er sertifisert smaksdommer i kokkekunst. Han ønsker å dele sin kunnskap gjennom ulike matkurs. 

Han har jobbet ved flere hoteller, restauranter og matprodusenter i Norge og har lang erfaring og kompetanse innen kokkefaget og har et uvurderlig nettverk av produsenter/leverandører.

Vår visjon

– Vi vil dele vår kunnskap om matlaging!
– Vi ønsker å vise veien til produkter av høy kvalitet!
– Vi ønsker å gi gode matopplevelser!
– Vi ønsker å gi informasjon som gjør at alle lykkes på kjøkkenet!

Produsentene

Produsentene og alle produkter er svært nøye utvalgt av oss og vi står inne for den helt unike matopplevelsen.Vi har produkter fra utvalgte produsenter i Italia, Spania, Frankrike, Danmark, Sverige og ikke minst Norge. Flere av produktene våre er fremstilt og produsert økologisk og vi ønsker å være en tilbyder av de beste produktene med de utsøkte smakene.

dette vil vi du skal få oppleve

Ta kontakt med oss og hør hva vi kan tilby!

Vi garanterer

At alle våre produkter har en ærlig bakgrunn og kommer fra produsenter som produserer mat på en bærekraftig måte.
Vi garanterer at du får produkter av rene råvarer uten skjulte ingredienser.

ingredienser

Vi er genuint opptatt av at du får all informasjon om hva produktene våre inneholder. I dagens samfunn får vi oss alt for mye prosessert mat, uten å vite tilsetningsstoffer. Våre produkter er av rene råvarer som vi er stolte av å levere.

Oppskrifter

Vi i Colonialen 2017 ønsker å gi våre kunder oppskrifter på gode retter som kan lages med våre produkter.
Drøm deg bort i vårt store oppskriftsarkiv.

Les mer her

Hugo René Barthés Nordahl

DAGLIG LEDER / PRODUKTANSVARLIG

Hugo René har 30 års erfaring som kokk og er sertifisert smaksdommer i kokkekunst. Han har jobbet ved flere hoteller, restauranter og matprodusenter i Norge og har lang erfaring og kompetanse innen kokkefaget og har et uvurderlig nettverk av produsenter/leverandører.

Hege Cecilie Møller

PARTNER / ADMINISTRASJON OG ØKONOMI

Hege Cecilie har alltid vært brennende engasjert i mat og ekte råvarer. Som medeier i Colonialen 2017 jobber Hege Cecilie med administrative oppgaver og økonomi. 

Ta kontakt med oss!

ta kontakt med oss

Hentepunkt

Gjekstadveien 26,
3218 Sandefjord

send oss en mail