Om

Colonialen 2017

Etter et besøk i Mathallen Vulkan i Oslo sommeren 2017, passerte vi en energisk franskmann på et gatehjørne. Det skulle bli starten på en helt ny butikk i Sandefjord.

I 2017 åpnet Hugo René og Hege Cecilie dørene til Olivenlunden 1830, i Rådhusgata i Sandefjord. Siden den gang har vi flyttet butikken i Sandefjord til Storgata 1, byttet navn til Colonialen 2017 og åpnet en ny butikk i Tønsberg.

Colonialen 2017 er en spesialbutikk for smaksrike matvarer, med et stort utvalg av kortreiste og langreiste delikatesser. I tillegg til nettbutikken, så finner du oss i Storgata 16 i Sandefjord og Storgaten 39 i Tønsberg.

Hos oss finner du olivenoljer, balsamicoeddiker, krydder og en rekke andre varer, vi vil «dele» med kundene. Vår hovedleverandør på olivenolje, balsamicoeddik og andre delikatesser fra Middelhavet er Oliviers & Co. 

Du finner også te og teutstyr fra Palais des Thés i våre butikker. 

Vi tilbyr også flere typer kurs, blant annet olivenolje- og balsamicokurs for både privat og firma. 

Vi lover at ingen blir skuffet når de kommer inn og smaker!

Siden 2017

Om oss //

I 2017 åpnet Hugo René og Hege Cecilie dørene til Olivenlunden 1830,
i Rådhusgata Sandefjord. Siden den gang har vi flyttet butikken i Sandefjord til Storgata 1, byttet navn til Colonialen 2017 og åpnet butikk i Tønsberg. Våren 2022 flyttet vi butikken vår i Sandefjord igjen og nå finner du oss i Storgata 16, inngang fra Kongensgate.

Vi har en passion for mat og deler gjerne kunnskapen med andre. Vi vil at folk skal oppleve suksess på kjøkkenet.

Hugo René som er daglig leder, har 30 års erfaring som kokk og er sertifisert smaksdommer i kokkekunst.

Han har jobbet ved flere hoteller, restauranter og matprodusenter i Norge og har lang erfaring og kompetanse innen kokkefaget og har et uvurderlig nettverk av produsenter/leverandører.

Vi har produkter fra utvalgte produsenter i Italia, Spania, Frankrike, Danmark, Sverige og ikke minst Norge. Flere av produktene våre er fremstilt og produsert økologisk og vi ønsker å være en tilbyder av de beste produktene med de utsøkte smakene.

Produsentene og alle produkter er svært nøye utvalgt av oss og vi står inne for den helt unike matopplevelsen.

Vår visjon

– Vi vil være ditt alternativ om du ønsker unike smaker
– Vi ønsker å vise veien til produkter av høy kvalitet!
– Vi ønsker å gi gode matopplevelser
– Vi ønsker å gi informasjon som gjør at alle lykkes på kjøkkenet

Produsentene

Produsentene og alle produkter er svært nøye utvalgt av oss og vi står inne for den helt unike matopplevelsen.Vi har produkter fra utvalgte produsenter i Italia, Spania, Frankrike, Danmark, Sverige og ikke minst Norge. Flere av produktene våre er fremstilt og produsert økologisk og vi ønsker å være en tilbyder av de beste produktene med de utsøkte smakene.

dette vil vi du skal få oppleve

Stikk innom oss, og vips får du følelsen av å oppleve tidligere tiders kolonial, kvalitetsvarer, spennende olivenoljer, balsamico, oster, spekemat, frukt og grønnsaker og mye annet digg.
Vi ønsker å tilby det meste av de ulike sesongers og årstiders beste råvarer!

Vi garanterer

At alle våre produkter har en ærlig bakgrunn og kommer fra produsenter som produserer mat på en bærekraftig måte.
Vi garanterer at du får produkter av rene råvarer uten skjulte ingredienser.

ingredienser

Vi er genuint opptatt av at du får all informasjon om hva produktene våre inneholder. I dagens samfunn får vi oss alt for mye prosessert mat, uten å vite tilsetningsstoffer. Våre produkter er av rene råvarer som vi er stolte av å levere.

Oppskrifter

Vi i Colonialen 2017 ønsker å gi våre kunder oppskrifter på gode retter som kan lages med våre produkter.
Drøm deg bort i vårt store oppskriftsarkiv.

Les mer her

Hugo René Barthés Nordahl

DAGLIG LEDER / PRODUKTANSVARLIG

Hugo René som er daglig leder, har 30 års erfaring som kokk og er sertifisert smaksdommer i kokkekunst. Han har jobbet ved flere hoteller, restauranter og matprodusenter i Norge og har lang erfaring og kompetanse innen kokkefaget og har et uvurderlig nettverk av produsenter/leverandører.

Hege Cecilie Møller

PARTNER / ADMINISTRASJON OG ØKONOMI

Hege Cecilie har alltid vært brennende engasjert i mat og ekte råvarer. Som medeier i Colonialen 2017 jobber Hege Cecilie med administrative oppgaver og økonomi. Ved siden av eier i Colonialen 2017 driver Hege Cecilie en privat barnehage i Sandefjord.

– i butikk eller på nett-

Vi gleder oss til
å se deg!

besøk oss

Storgata 16, inngang Kongensgate, 3210 Sandefjord
Storgaten 39, 3126 Tønsberg

send oss en mail