Te fra Palais des Thés//

Vi har igjen et lite utvalgt av te fra Palais des Thés. Ta kontakt hvis du ønsker å bestille en av disse gode teene. 

Grønn te, svart te og
Matcha te

Hos oss finner du smakssatte såvel som rene, single estateteer.  Vi har grønn te, svart te og Matcha te. Siden matcha er japansk, grønn te som er malt opp, drikker du hele bladet. Dette fører til at du får i deg et mye høyere nivå av antioksidanter, som igjen beskytter cellene.

Grønn te og sort te
Teutstyr

Utstyr

Vi har ikke noe teutstyr igjen i vår nettbutikk.

Urtete og fruktte

Urtete og fruktte er koffeinfrie teer. Fruktteene fra PDT er ikke tilsatt sukker. Disse teene er også nydelige å lage iste av, som er et forfriskende alternativ til vann. Urteteene er designet for å få deg til å roe ned for dagen, og passer derfor perfekt på kvelden. Vi har krydrede, friske og florale blandinger.

Urtete og fruktte

Grønn te er kjent for sine mange helsebringende fordeler, da den er full av antioksidanter og vitaminer som er gode for kroppen. I land som Japan og Kina er det grønn te som blir regnet som vanlig te, mest vi i Europa er mest kjent med svart te. Grønn te er ikke oksidert (prosessen som gir tebladene mørkere farge), og har derfor en annen smaksprofil og tekstur enn det svart te har.

Teens positive egenskaper og innvirkning på vår helse er universelt anerkjent og støttet av forskning. Grønn te er derfor et veldig godt tilskudd til et sunt kosthold.

TE VI HAR IGJEN PÅ LAGER

GRØNN TE

 • Thé du Louvre Garden tea // En søt grønn te med smak av eple, plomme og kvede. Teposer.
 • Paris for her // Noter av rose og bringebær samt litchi som smelter sammen til en virkelig raffinert grønn teblanding. Teposer

SVART TE

 • Darjeeling Margaret´s hope // svart te. Teposer.
 • Thé des Lords Earl Grey // bergamot og kornblader av saflor
 • Big ben // Økologisk, blanding av Yunnan og Assam svart te. Teposer.
 • Paris for him // smaksatt te med noter av sitrus, koriander og vanilje.
 • The du louvre courtyard // sort te med bjørnebær, bergamot og sitrus frukter.

FRUKT TE

   

  OOLONG TE

  • Thé des Songes // Perfekt kveldste! En blanding med smaken av eksotiske  frukter og lavendel samt saflorblomst og sitrus.

  Oolong te har lite koffein. Grunnen til dette, er at bladene har stått lengre på tebusken, og derfor har den mistet mye av koffeinen når den plukkes